Om oss

Din elektriker i Oslo, vår erfaring er din trygghet!

Elektro-Fagmannen A/S ble grunnlagt i 1968 av Tor Thomassen, med Oslo som arbeidsområde. Tor Thomassen hadde igjennom en lang karriere vært innom bl.a AG Johansen før han valgte å starte sin egen bedrift.

I 1971 flyttet vi til egne lokaler i Bøgata 20 på Kampen, Oslo, hvor vi hadde base i over 30 år. Vi var en del av lokalsamfunnet, og har opp igjennom årene jobbet i nesten samtlige blokker/hus i nærområde. Vi samarbeidet med lokale entreprenører, og var en stolt del av samfunnet på Gamle Oslo.

I 2003 flyttet vi til Strømsveien 325 på Furuset, hvor vi har kontorer den dag i dag. For å sikre firmaets identitet som kvalitets-yter innen elektriker-faget, valgte vi å slå oss sammen med Vinterbro Elektriske, som hjalp oss utvide vår kundekrets, samt tilføre nye ideer i firmaet.

I dag teller Elektro-Fagmannen A/S 15 ansatte, med Dag-Harald Myhrer som daglig leder, og Sven Thomassen som Styreforman.

Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og en bred erfaring fra elektrikerbransjen. Vi har som mål å alltid være up-to-date når det kommer til forskrifter og kursing, så alle våre montører gjennomfører årlig de nødvendige kurs som arrangeres av bl.a NELFO.

Alle våre montører bruker i dag programmet ePocket Handyman og Microsoft Outlook (lomme PC) til administrasjon, planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av egne arbeider ute i feltet, for å sikre deg raskt og korrekt utført dokumentasjon av utført arbeide.

Dette sikrer oss at vi oppfyller garanti ordningen til Nelfo og sertifiseringen til DSB og vil derfor være en seriøs og sikker samarbeidspartner for våre kunder.